Pregledom vozila otkrivene su velike količine droge - 43-godišnjaci u pritvoru

Gotovo jedan kilogram metamfetamina pronašli su policajci tijekom kontrole<br>Zajedničko priopćenje za tisak Policijske uprave Donje Frankonije i Ureda javnog tužitelja u Schweinfurtu od 21. rujna 2020

Poslano  154 Pregleda ažurirano 2 Mjeseci prije

Otkrivene su velike količine droge

Pregledom vozila otkrivene su velike količine droge - 43-godišnjaci u pritvoru
Zajedničko priopćenje za tisak Policijske uprave Donje Frankonije i Ureda javnog tužitelja u Schweinfurtu od 21. rujna 2020

LKR. LOŠE KISSINGEN. Istražitelji autocesta iz prometne policije Schweinfurt-Werneck otkrili su gotovo jedan kilogram metamfetamina tijekom kontrole na A7 u četvrtak popodne. Osumnjičeni 43-godišnjak privremeno je uhićen. U međuvremenu je u pritvoru na zahtjev javnog tužitelja u Schweinfurtu.


Oko 14.45 sati VW je, uz odobrenje grada Münstera, bio na meti prometne policije. Službenici su zaustavili automobil koji je vozio A7 na jug nedugo nakon trokuta na autocesti Schweinfurt-Werneck. Tijekom inspekcije policajci su kod 43-godišnjeg vozača pronašli karakteristike tipične za drogu. Prvo su u njoj otkrili malu količinu opojnih droga, a zatim su pažljivije pogledali vozilo. Pretraga automobila na kraju je dovela do otkrića gotovo jednog kilograma opojnih droga. To je bio takozvani "kristalni metam" koji je odložen u navodno dobrom skrovištu.

Prometna policija zaplijenila je opojnu drogu i privremeno uhitila 43-godišnjaka, jedinog putnika u vozilu. Osumnjičenik, koji dolazi iz Sjeverne Rajne-Vestfalije, izveden je pred istražnog suca u petak popodne po nalogu javnog tužilaštva u Schweinfurtu. Time je naloženo zadržavanje žene zbog hitne sumnje na nedozvoljenu trgovinu opojnim drogama u ne malom iznosu. 43-godišnjak je nakon toga primljen u popravni dom.

Istrage slučaja koje su u tijeku provodi kriminalna policija Schweinfurt u uskoj koordinaciji s državnim odvjetništvom Schweinfurta.

 

Izvor: https://polizei.bayern.de


Tvoja reakcija?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Primjedbe

  • Pregledom vozila otkrivene su velike količine droge - 43-godišnjaci u pritvoru
  • Administrator BalkanLeaks